Vezi ce a facut un barbat din comuna Musenita, dupa ce s-a izbit cu masina unui coleg de munca intr-un stalp de electricitate


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Compartimentului Rutier Rădăuți au fost sesizați  luni seară, prin 112, despre faptul că pe raza municipiului Rădăuți, la intersecția străzilor Volovățului cu  Spitalului s-a produs un accident de circulație soldat cu victime, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, la fața locului poliţiştii au identificat un autoturism, fără plăcuțe cu numere de înmatriculare, avariat la partea din față, cu portierele din fața deschise și fără chei în contact. Nu a fost identificat conducătorul auto și nici posibili pasageri.

Fiind verificat autoturismul în baza de date a reieșit faptul că aparține  unui bărbat din comuna Mușenița, satul Vășcăuți.

Cel în cauză a fost identificat pe marginea drumului, printre persoanele prezente la fața locului şi fiind întrebat dacă el este proprietarul autoturismului avariat, a negat inițial, iar în momentul în care a fost invitat la poliţie a declarat că el este proprietarul maşinii și că un prieten i-a sustras cheile și nu poate da alte relații cu privire la împrejurările producerii evenimentului rutier și nici cu privire la conducătorul auto. Ulterior la sediul poliției  acesta a declarat că autoturismul i-a fost sustras de un coleg de muncă, de 46 ani, din comuna Muşeniţa.

Întrucât proprietarul autoturismului emana halenă alcoolică și existau suspiciuni cu privire la persoana care a condus autoturismul în momentul producerii evenimentului rutier, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a proprietarului auto, rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, a fost identificat colegul proprietarului, ocazie cu care  s-a stabilit că în 23.06.2014, acesta a condus autoturismul pe strada Volovățului din municipiul Rădăuți, iar la intersecția cu strada Spitalului, pe fond de viteză neadaptată la condițiile de drum, a acroșat un stâlp de la rețeaua electrică.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului, a stâlpului de electricitate și rănirea ușoară a conducătorului auto. Imediat după impact conducătorul auto s-a deplasat la adresa unde locuiește în municipiul Rădăuți.

În 24.06.a.c., din cauza durerilor de cap cel în cauză s-a prezentat la Spitalul Municipal Rădăuți unde a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural, se mai precizează în buletinul IPJ.

 


Intră acum și în grupul de