Scriitoarea Angela Furtuna a fost onorata cu titlul de “POETA A IASULUI”


Intră acum și în grupul de

Scriitoarea Angela Furtună a fost onorată recent cu titlul de “POETA A IASULUI”, asta dupa ce a participat, alaturi de personalitati marcante ale poeziei romanesti, la prima ediţie a Festivalului International “POEZIA LA IASI”.

Potrivit organizatorilor, Festivalul Internațional “POEZIA LA IAȘI”, ediția I, s-a derulat în intervalul 22-25 iunie, în cadrul Festivalului Internațional al Educației, 2014, care a inclus multe alte programe de cultură majoră; la Iași, în aceste manifestări, ce stau sub semnul candidaturii la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, s-au reunit sute de instituții de educație și de cultură din România și din multe alte țări, sute de personalități ale artei, culturii, educației și excelenței românești.

Organizatorii – Primăria Iași, Fundația Iași – Capitală Culturală Europeană, Casa Culturii „Mihai Ursache”, Fundația Poezia, au tratat cu respect și admirație personalitățile și publicul ieșean.

Poeta Angela FURTUNĂ s-a alăturat celor 100 de poeți care au susținut sute de recitaluri de poezie în diverse zone ale Iașului și a primit Titlul de “POETĂ A IAȘULUI”.

Valoarea și excelența artei românești au fost recompensate cu onoruri și cu aplauze.

„Iașul se dovedește a fi nu numai, deja, o importantă Capitală a Culturii Europene, dar și o Capitală a Poeziei și a Renașterii Naționale”, a spus Angela FURTUNĂ.

 


Intră acum și în grupul de