Autoturism al Politiei de Frontiera, avariat de masina unui contrabandist de tigari din Straja


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au depistat, joi seara, în trafic, pe raza localităţii Falcău, un autoturism de teren „Mitsubishi Shogun” înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.

politia frontiera

Potrivit unui comunicat al Serviciului Poliţiei de Frontieră Suceava, şoferul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră şi a continuat să meargă pe un drum forestier, iar poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase.

După o urmărire de aproximativ şase kilometri autoturismul de teren a intrat pe un drum în rampa şi a derapat, moment în care şoferul a sărit din maşină. În acest condiţii, autoturismul a alunecat spre baza pantei, lovind cu spatele partea din faţă a autospecialei poliţiei de frontieră, care era oprită, ambele autoturisme fiind avariate.

Poliţiştii de frontieră au identificat proprietarul autoturismului, un tânăr de 24 de ani din comuna Straja, care  la scurt timp a fost reţinut.

În zona respectivă, au fost descoperite 17 colete de ţigări de provenienţă ucraineană  cu 8.680 de pachete cu ţigări în valoare de 86.800 de lei, care urmau să fie introduse ilegal în România.

 Tânărul este cercetat penal pentru contrabandă în formă agravantă şi distrugere.


Intră acum și în grupul de