Amenzi in valoare de 600 milioane de lei aplicate de comisarii GRM Suceava


Intră acum și în grupul de

Comisarul regional, Constantin Hutupas a declarat , luni, ca in cursul saptaminii trecute, cea mai mare amenda, 75 milioane de lei, a fost aplicata unei firme de textile din Suceava, intrucit a montat utilaje de vopsit fara acord si autorizatie de mediu.

Trei societati si o asociatie familiala care au ca obiect de activitate debitarea lemnului au fost amendate cu cite 30 milioane de lei. Potrivit lui Hutupas, SC Lemn Team Vama a fost amendata cu 30 milioane de lei intrucit si-a montat un banzic nou fara sa aiba autorizatie de mediu.

O alta societate, Silex Prod Impex Vatra Dornei a fost amendata cu 30 milioane de lei pentru ca a montat un gater fara autorizatie de mediu , dar si pentru ca a deteriorat calitatea solului prin manipularea necorespunzatoare a materialelor si depasirea capacitatii de stocare a deseurilor in depozite. Sc MonLiv Prod Com Sadova efectua activitati de debitare lemn fara autorizatie si depozita necorespunzator materialul lemnos, motiv pentru care comisarii GRM Suceava i-au aplicat o amenda in valoare de 30 milioane de lei.

AF Sauciuc Nicolae din Paltinu care isi desfasura activitatea fara autorizatie de mediu si a deteriorat calitatatea mediului prin manipulare necorespunzatoare a materialului lemnos si a deseurilor rezultate a fost amendata de comisarii suceveni cu suma de 30 milioane de lei.

SC Saucolemn Vama si SC Moldsad Com SRL Sadova au fost amendate cu cite 15 milioane de lei pentru depozitare necontrolata a materialului lemnos, respectiv lipsa autorizatiei de mediu.

SC Rotil Prest Moldovita a fost amendata de comisarii GRM Suceava cu suma de 10 milioane de lei pentru depozitarea necorespunzatoare a bustenilor.


Intră acum și în grupul de