Amenzi in valoare de 600 milioane de lei aplicate de comisarii GRM Suceava

Comisarul regional, Constantin Hutupas a declarat , luni, ca in cursul saptaminii trecute, cea mai mare amenda, 75 milioane de lei, a fost aplicata unei firme de textile din Suceava, intrucit a montat utilaje de vopsit fara acord si autorizatie de mediu.

Trei societati si o asociatie familiala care au ca obiect de activitate debitarea lemnului au fost amendate cu cite 30 milioane de lei. Potrivit lui Hutupas, SC Lemn Team Vama a fost amendata cu 30 milioane de lei intrucit si-a montat un banzic nou fara sa aiba autorizatie de mediu.

O alta societate, Silex Prod Impex Vatra Dornei a fost amendata cu 30 milioane de lei pentru ca a montat un gater fara autorizatie de mediu , dar si pentru ca a deteriorat calitatea solului prin manipularea necorespunzatoare a materialelor si depasirea capacitatii de stocare a deseurilor in depozite. Sc MonLiv Prod Com Sadova efectua activitati de debitare lemn fara autorizatie si depozita necorespunzator materialul lemnos, motiv pentru care comisarii GRM Suceava i-au aplicat o amenda in valoare de 30 milioane de lei.

AF Sauciuc Nicolae din Paltinu care isi desfasura activitatea