Europharm Distributie a primit certificarea ISO 9001 – 2000


Intră acum și în grupul de

Atunci cand lucrezi cu medicamente, respectarea stricta a procedurilor impuse fiecarei etape parcurse pe drumul acestora de la cercetare/productie la pacient, este extrem de importanta. Noi, ca si firma de distributie de medicamente, suntem bucurosi sa demonstram exigenta cu care verificam calitatea serviciilor noastre, fie ca este vorba de depozitare, transport sau procesarea comenzilor partenerilor nostri. Obtinerea certificatului ISO 9001-2000 inseamna recunoasterea serviciilor oferite de Europharm Distributie clientilor sai si impune inca o data numele companiei pe piata de distributie a produselor farmaceutice in Romania,” a declarat Gabriel Matei, Director Comercial al Europharm Distributie.

Obtinerea certificarii ISO 9001-2000 de catre Europharm Distributie este cea mai recenta etapa a unui amplu proces de transformare a companiei desfasurat pe parcursul ultimilor 2 ani, care atesta indeplinirea normelor de management al calitatii.

„Consideram ca aceasta certificare, venita din partea celei mai prestigioase companii de atestare a calitatii la nivel european, este o confirmare a standardelor ridicate cu care compania noastra opereaza in Romania si in domeniul distributiei de medicamente” apreciaza Roberto Musneci, Presedinte Europharm Grup si Director General al GlaxoSmithKline Romania.

In ultimii doi ani au fost investite peste 4 milioane de dolari SUA pentru achizitionarea de software, realizarea unui sistem de business integrat, pentru extinderea retelei de distributie si a flotei, precum si pentru pregatirea angajatilor. In luna aprilie a acestui an, Europharm Distributie a finalizat procesul de reasezare strategica, prin inaugurarea noii identitati vizuale, mai moderna, in linie cu standardele GSK. Alte 4 milioane de dolari SUA sunt investite in cursul acestui an pentru achizitionarea de echipamente hardware si software, darea in folosinta a unui nou antrepozit, suplimentarea spatiului de depozitare cu 5000 mp, prin introducerea de noi servicii pentru farmacisti prin Internet si telefon si editarea unei reviste de actualitate farmaceutica.

Rezultatele obtinute in primul semestru al acestui an situeaza in continuare compania Europharm Distributie, pentru al 4-lea an consecutiv, pe primul loc in topul companiilor ce activeaza pe piata romaneasca de distributie a medicamentelor, cu o cifra de afaceri de 61,6 milioane de dolari SUA si o cota de piata de 13,01%*.

Europharm Distributie este parte integranta a companiei GlaxoSmithKline


Intră acum și în grupul de