Soseaua de centura a Sucevei ar trebui finalizata pana marti


Intră acum și în grupul de

Şoseaua de centură a Sucevei ar trebui să fie finalizată până marţi, 7 iulie, dată de la care încep să curgă penalităţi pentru firma de construcţii care execută lucrarea, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

Nechifor a spus în cadrul emisiunii că a discutat cu constructorul, cu consultantul firmei în încercarea de a-i sensibiliza să execute lucrările conform graficului stabilit.

El a spus că firma care lucrează la şoseaua de centură mai are blocate proiecte în Iaşi şi în Hunedoara, dar şi alte proiecte şi nu înţelege de ce în cazul şoselei de centură a Sucevei, unde au fost achitaţi banii pentru lucrări la zi, nu se lucrează corespunzător.

canal sosea centura 1

Nechifor a mai declarat că din 7 iulie încep să curgă penalităţi „care nu sunt mici” pentru firma de construcţii şi speră că acest lucru îi va determina pe reprezentanţii firmei să urgenteze finalizarea investiţiei.

Preşedintele CJ Suceava a evitat să ofere un termen până la care şoseaua de centură ar fi dată în folosinţă motivând că anul trecut, bazându-se pe asigurările date de constructor, a avansat astfel de termene ce s-a dovedit că nu au fost respectate.


Intră acum și în grupul de