Barbat fara permis de conducere prins in Suceava la volanul unui camion cu semiremorca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Focşani a fost prins, în municipiul Suceava, la volanul unui camion cu semiremorcă, deşi are carnetul de conducere anulat.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti când conducea camionul pe bulevardul 1 Decembrie din Suceava.

Potrivit Poliţiei Suceava, Serviciul Rutier – IPJ Suceava, a efectuat în week-end, în municipiile şi oraşele  ce au în dotare aparatură radar o acţiune  pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare.

Cu această  ocazie reţinute 32 de permise din care 14 pentru viteză, iar 15 pentru depăşiri,  au fost reţinute opt certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 591 de amenzi în valoare de 171.810 lei din care 444 pentru depăşirea vitezei legale, 15 pentru depăşiri şi 132 pentru alte abateri.

Astfel, Gabriel M. de  45 de ani din Suceava, a fost depistat conducând autoturismul, cu viteza de 125 km/h, limita de viteză 70 km/h. De asemenea autovehicuul avea ITP expirat din data de 09.01.2014, iar conducătorul auto nu avea asupra sa actele autoturismului. Şoferul a fost sancţionat contravenţional şi cu reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii au identificat şi pe Corneliu G., de 22 ani din Rădăuţi, care conducea pe DN2, în Grăniceşti autoturismul cu 112 km/h fiind sancţionat cu amendă şi cu reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.


Intră acum și în grupul de