Bihorean mort, dupa ce s-a rasturnat cu TIR-ul incarcat cu plasa din sarma sudata intr-un sant, la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din judeţul Bihor şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident rutier produs marţi dimineaţă, în comuna suceveană Vadu Moldovei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, victima conducea, marţi dimineaţă, un autocamion cu semiremorcă încărcat cu valuri de sârmă pe care le transporta în localitatea suceveană Dorneşti şi circula dinspre Roman spre Fălticeni pe DN 2.

SMURD 1

Când a ajuns la intersecţia cu DN15 C, pe raza comunei Vadu Moldovei, bărbatul a pierdut, într-o curbă,  controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-un şanţ lateral dreapta.

În urma accidentului rutier şoferul şi-a pierdut viaţa.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Potrivit ISU Suceava, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni s-a deplasat la locul producerii accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Şoferul autotrenului era încarcerat, iar medicul ambulanţei SAJ Suceava a constatat decesul.

Sursa citată precizează că acţiunea de descarcerare a fost dificilă din cauza metalului contorsionat al cabinei fiind solicitat sprijinul autospecialei de descarcerare grea de la detaşamentul Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de