Amenzi mari pentru nereguli depistate la transportatorii suceveni


Intră acum și în grupul de

O firmă de transport a fost amendată de poliţişti cu 8000 de lei, iar o alta cu 3000 de lei pentru nereguli ale aparatelor care înregistrează datele.

Astfel, o autoutilitară a fost depistată pe strada Cuza Vodă din Suceava în timp ce efectua transport rutier de marfă iar la controlul efectuat s-a constatat că patru diagrame au fost folosite pe o perioadă mai lungă decât cea legală, nefiind înregistrate datele relevante. Operatorul de transport a fost sancţionat cu amendă de 3000 lei.

politia rutiera

O altă autoutilitară a fost identificată în trafic în timp ce efectua transport rutier de marfă contracost, iar la controlul efectuat s-a constatat ca avea valabilitatea verificării periodice a tahografului expirată din data de 20.04.2012. Operatorul de transport a fost sancţionat cu amendă de 8000 lei.

Poliţiştii au mai depistat un şofer din comuna Mitocu Dragomirnei, care a condus autobuzul pe DN 29, având inspecţia tehnică periodică expirată din 23.06.2014 şi neavând asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

Un alt şofer, din Fălticeni, a fost depistat la volanul unui autobuz pe DN17, în localitatea Trei Movile, utilizând cartela tahografică eliberată altei persoane. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă de 4000 lei.


Intră acum și în grupul de