Sucevean lovit cu levierul in cap de hotii care i-au spart boxa din subsolul blocului


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost lovit cu un levier în cap de hoţii pe care i-a prins în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce furau din boxa din subsolul blocului.

IPJ Suceava a informat că un bărbat în vârstă de 36 de ani din Suceava a reclamat, sâmbătă dimineaţa, că a surprins trei bărbaţi în boxa de la subsolul blocului unde domiciliază, iar în momentul în care a fost văzut, unul dintre ei l-a lovit  cu o bară metalică în cap.

 

Poliţiştii au stabilit că intrarea în nouă boxe aflate la subsolul blocului a fost forţată, iar locatarul a coborât după ce a auzit zgomote şi că a fost lovit cu un levier în frunte după ce i-a depistat pe hoţi.

Cei trei bărbaţi au fugit din scara blocului, iar o patrulă de poliţie care a ajuns imediat în zonă a început urmărirea şi a reuşit să reţină unul dintre suspecţi, un tânăr de 20 de ani din comuna Pătrăuţi care avea un rucsac cu diverse obiecte furate din boxe.

Suspectul a devenit agresiv, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, iar în urma cercetărilor au fost depistaţi şi ceilalţi doi suspecţi, unul de 20 de ani şi un altul de 23 de ani, din comuna Şcheia.

Cei trei au fost reţinuţi, iar Judecătoria Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru tâlhărie, furt calificat şi tentativă de furt calificat.


Intră acum și în grupul de