Pescar scos mort din raul Siret. Echipele ISU au recuperat si cadavrul tanarului disparut la Vornicenii Mici


Intră acum și în grupul de

Scafandrii ISU Suceava au găsit luni după-amiază în râul Siret cadavrul pescarului care fusese văzut ultima oară sâmbătă seara.

Echipele ISU Suceava au început, duminică după amiaza, căutările unui pescar despre care se presupunea că s-a înecat în râul Siret în dreptul localităţii Roşcani, dar şi ale unui tânăr de 22 de ani care s-ar fi înecat în pârâul Şomuz, care alimentează iazul Liteni, pe raza localităţii Vornicenii Mici din comuna Moara.

antrenament de zi al scafandrilor de interventie (6)

Căutările au fost oprite duminică seara după căderea întunericului şi au fost reluate luni dimineaţa, iar în jurul orei 15, scafandrii au găsit cadavrul pescarului, în vârstă de 64 de ani, în râul Siret, la zece metri în aval de locul în care au fost identificate obiectele sale personale şi unde apa are o adâncime de aproximativ doi metri.

Totodată, echipele de căutare ale ISU Suceava au recuperat, luni seara, şi cadavrul tânărului în vârstă de 22 de ani, dat dispărut de duminică după amiaza în localitatea suceveană Vornicenii Mici.

Tânărul, angajat la o stână din zona comunei Moara, a fost dat dispărut duminică după amiaza după ce au existat suspiciuni că s-ar fi înecat în pârâul Şomuz, care alimentează iazul Liteni, pe raza localităţii Vornicenii Mici.

În respectiva zonă au fost găsiţi pantofii sport cu care fusese încălţat tânărul.

Echipele ISU Suceava au căutat cadavrul duminică până la ora 22 şi au reluat căutările luni dimineaţa, cadavrul fiind depistat în jurul orei 18, scos din apă şi predat organelor în drept.


Intră acum și în grupul de