Vara vine cu reduceri de până la – 70% la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

afis reduceriComunicat de presă

La Shopping City Suceava, sezonul estival aduce reduceri de până la – 70% pentru iubitorii de cumpărături.

Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva dintre ofertele magazinelor noastre. Pentru cei care își doresc să-și înnoiască garderoba înainte de a pleca în vacanță, magazinele Takko Fashion, New Yorker, Raison D`Etre by Insese, Texval, Champion și Secuiana oferă reduceri de până la 70% reducere, Coccodrillo – până la 57%, iar Coax, Dovani, Eponge, Killtec, Magnetic Style, Next Level, Orsay – până la 50%.  Domnii își pot achiziționa costume și cămăși din magazinul Camiceria Italiana cu reduceri de până la 50%, iar doamnele pot opta pentru cămășile de damă reduse cu 20% sau pentru rochii de ocazie la doar 59 lei din magazinul Moda Miss. Totodată, produsele preferate pot fi achiziționate acum cu până la 40% mai puțin din Evel Mod, Delia 07, Neo Fashion și New Line. Gatta a pregătit până la 30% reducere la costumele de baie, poșete și bodywear, Mondex – până la 30% reducere la gama de lenjerie pentru copii, bărbați și femei, Ghio`s – de la 30% reducere la produsele de damă (doar în luna august), Kartel – 20% la al doilea produs marca La Vie en Rose, iar La Bionda – 15% la toată gama de produse, cu excepția ochelarilor și a costumelor. De asemenea, la Decathlon beneficiați de oferte speciale la o gamă variată de articole sportive.

Încățămintea de cea mai bună calitate beneficiază acum de reduceri substanțiale în magazinele din Shopping City Suceava. Astfel, Benvenuti oferă până la 55% reducere, Leonardo – până la 50% reducere la anumite produse semnalizate în magazin, 1 + ½, 2 + 1 gratis; LaScarpa – până la 50%, Deichmann – 2 perechi reduse + 1 gratis, 1 pereche redusă + 1/2 la produsele semnalizate în magazin, Otter – până la 40%.

Magazinul Kendra oferă 30% reducere la parfumurile Kenzo Madle, 20% reducere la parfum marca Armani și 30% reducere la parfumul Signorina; iar la Marionnaud sute de produse au reduceri cuprinse între 20% și 70%. În ceea ce privește bijuteriile, din magazinul Sabrini pot fi achiziționate bijuterii cu diamante cu 10% reducere și bijuterii din argint cu 30% mai accesibile. De altfel, Splend`or v-a pregătit între 10% și 50% reducere la produsele semnalizate în magazin; Stil Biju – 5%reducere la achiziționarea de verighete, iar Janette – între 20% și 50% la anumite produse. Pentru cei mici pot fi achiziționate jucării cu 50% reducere la al treilea produs cumpărat de la Noriel. Alexandria Librării oferă numeroase reduceri: 2+1 gratis la Editura Curtea Veche și Nemira, până la 50% reducere la zeci de articole pentru școală, semnalizate în magazin.

La Centrofarm beneficiați de cadouri și reduceri de până la 20% reducere, iar la Plafar 30% discount la produsele semnalizate. Optic Land oferă clienților 50% reducere la rame pentru achiziționarea unei perechi de ochelari complete (ramă + lentile) și un pachet pentru pensionari la doar 180 lei. De asemenea, Plusoptic a pregătit 50% reducere la a doua pereche de ochelari de soare achiziționată, 20% reducere pentru pensionari, discount cu vârsta la rame pentru comenzi de ochelari de vedere. Dacă vă doriţi o schimbare de look, Salon D`Anais vă oferă un tuns gratuit la orice vopsit, iar pentru mirese sunt pachete speciale (coafat + make-up profesional) de la 250 lei.

Media Galaxy și Flanco vă asteaptă cu reduceri speciale la produsele semnalizate, iar la Electro Top beneficiați de 5% discount pe factură la valori de peste 2500 lei și 30% reducere la mașinile de spălat Bosch de 4kg, semnalizate în magazin. Germanos vă propune o ofertă de nerefuzat, constând într-un abonament de 10 euro cu totul nelimitat, Arsis – reduceri speciale la produsele semnalizate în magazin, iar la Animax se oferă 20% discount la achiziționarea unui sac de hrană uscată Bosch.

Hypermarket-ul Carrefour a pregătit preţuri speciale la o gamă largă de produse special semnalizate în magazine. De altfel, dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă oferă între 20% – 50% la anumite produse. Totodată, din magazinul Black Sheep Home Collection veți putea cumpăra lenjerie cu 20% reducere, haine, pilote, perne și prosoape cu 50% discount. Ofertele speciale vor continua şi în zona de food cu oferte speciale la KFC și Roti Grill, precum și meniul zilei la doar 15 lei oferit de restaurantul La Bunica.

De 6 ani, Shopping City Suceava vă invită la cumpărături și distracție în familie.


Intră acum și în grupul de