Comuna Poiana Stampei va avea o sala de sport multifunctionala. Afla aici cand va fi deschisa publicului


Intră acum și în grupul de

Locuitorii comunei Poiana Stampei vor avea, începând din anul 2016, o sală de sport multifuncțională. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Viluț Mezdrea.

Vilut Mezdrea

El a declarat pentru NewsBucovina că vineri, 18 iulie, a fost semnat contractul de execuţie a lucrărilor cu firma care a câștigat licitația, Concret Construct Frasin, după ce demersurile primăriei au început încă din lunile februarie-martie. „Este un proiect mai vechi care prinde viață și pe care acum l-am pus în practică, dându-l în execuție”, a afirmat Viluț Mezdrea.

De asemenea, primarul comunei Poiana Stampei a spus că acest proiect se va încadra în peisajul urbanistic alături de celelalte construcții impunătoare, realizate după arhitectura locală și pe placul cetățenilor. Turismul reprezintă o oportunitate de dezvoltare a localității și din acest motiv este necesar ca turiștii să aibă posibilitatea petrecerii timpului liber cât mai variat. În acest sens, construcția sălii de sport va răspunde necesităților locuitorilor din Poiana Stampei, dar și celor care vor veni să se cazeze la pensiunile din comună și din împrejurimi.

În cadrul sălii de sport vor funcționa un mini-centru SPA cu piscină pentru adulți și copii, jacuzzi, saune și salină, vor fi amenajate două sali pentru gimnastică și fitness, iar în spatele clădirii vor fi construite cinci garaje pentru mașinile și utilajele Primăriei Poiana Stampei.

„Personal, țin foarte mult la această investiție care se va derula pe durata a 2 ani și sper să ne bucurăm cu toții de acest obiectiv care prin complexitatea lui va da un plus de valoare comunității noastre”, a mai precizat Mezdrea.

Construcția acestei săli de sport se va realiza din banii de la bugetul local, costurile fiind estimate la un milion de euro.

Sala de Sport Poiana Stampei 1 Sala de Sport Poiana Stampei 2 Sala de Sport Poiana Stampei 3 Sala de Sport Poiana Stampei 4 Sala de Sport Poiana Stampei 5


Intră acum și în grupul de