Accident in lant pe DN 2, la iesirea din municipiul Suceava. Doi soferi au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Un accident în lanţ soldat cu doi răniţi s-a produs, vineri după amiaza, pe DN 2, la ieşirea spre Fălticeni din municipiul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, pe DN 2 la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, şoferul unui autoturism a dorit să vireze stânga pentru a intra în curtea unei societăţi comerciale şi a oprit pentru a da prioritate celor ce veneau din sens opus. În spatele acestuia a oprit o altă maşină, condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, iar în spatele acestuia a oprit un TIR condus de un bărbat de 33 de ani. Un alt TIR, care venea pe DN 2 nu a reuşit să oprească şi a intrat în ultimul autovehicul din cele oprite şi s-a produs un carambol.

ambulanta spital judetean

Şoferii din a doua maşină şi ultimul autovehicul au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

 În acest caz se fac în continuare cercetări, iar şoferul TIR-ului care nu a oprit este cercetat pentru vătămare corporală din culpă întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu carosabil umed.


Intră acum și în grupul de