Accident in lant pe DN 2, la iesirea din municipiul Suceava. Doi soferi au ajuns la spital

Un accident în lanţ soldat cu doi răniţi s-a produs, vineri după amiaza, pe DN 2, la ieşirea spre Fălticeni din municipiul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, pe DN 2 la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, şoferul unui autoturism a dorit să vireze stânga pentru a intra în curtea unei societăţi comerciale şi a oprit pentru a da prioritate celor ce veneau din sens opus. În spatele acestuia a oprit o altă maşină, condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, iar în spatele acestuia a oprit un TIR condus de un bărbat de 33 de ani. Un alt TIR, care venea pe DN 2 nu a reuşit să oprească şi a intrat în ultimul autovehicul din cele oprite şi s-a produs un carambol.

ambulanta spital judetean

Şoferii din a doua maşină şi ultimul autovehicul au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

 În acest caz se fac în continuare cercetări, iar şoferul TIR-ului care nu a oprit este cercetat pentru vătămare corporală din culpă întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu carosabil umed.