“Geamantanul de vacanta”, o noua campanie cu premii la Shopping City Suceava
afis Geamantanul de vacantaComunicat de presă

În perioada 21 iulie – 10 august, Shopping City Suceava îți umple geamantanul de vacanță cu sute de premii pentru vară și te trimite în Turcia, într-un sejur de vis, all inclusive, pentru 2 persoane.

Shopping City Suceava vine în ajutorul celor care se pregătesc de vacanță, oferindu-le șansa de a câștiga instant, o gamă largă de produse utile pentru senzonul estival. În această perioadă, iubitorii de plajă vor putea câștiga ochelari de soare, produse Avon, eșarfe, rogojini și mingi de plajă. Pentru a beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei „Geamantanul de vacanță”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 lei din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a-și încerca norocul la masa cu zaruri.

De asemenea, pe toată durata campaniei clienții se pot înscrie la tombola pentru marele premiu – un sejur all inclusive, pentru 2 persoane, într-o destinație exotică din Turcia.

Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară!

 

loading...