Tanar din Ciocanesti inselat de doi asa zisi turisti straini ramasi in pana pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Agenţii Postului de poliţie Pojorâta au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat de 31 ani,  din comuna Ciocăneşti, despre faptul că în cursul zilei de vineri, în jurul orei 07.50, pe DN 17, în parcarea de pe raza comunei Pojorâta, persoane necunoscute l-au înşelat cu suma de 400 lei.

 

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că la ora 07.50, două persoane, un bărbat şi o femeie, se aflau cu un autoturism înmatriculat în străinătate, oprit în parcarea de pe DN 17 şi insistau ca tânărul sucevean să oprească autoturismul.

După oprire, bărbatul s-a recomandat ca fiind străin şi nu cunoaşte limba română, iar prin semne şi cuvinte în limba engleză i-a dat de înţeles că a rămas fără combustibil şi are nevoie de bani în schimbul cărora oferă un ghiul şi o brăţară din aur.

 Dn 17

Tânărul din Ciocăneşti a luat de la acea persoană inelul bărbătesc şi brăţara în schimbul sumei de 400 lei şi prezentându-le apoi la o casă de amanet din municipiul Câmpulung Moldovenesc a constatat că nu erau din aur.

 

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru  înşelăciune.

 

Poliţiştii suceveni atrag atenţia din nou cu privire la diversele moduri de înşelăciune, recomandând cetăţenilor să manifeste responsabilitate pentru a nu deveni victime ale infractorilor.


Intră acum și în grupul de