Accidentele pe trecerile de pietoni, la ordinea zilei in Suceava


Intră acum și în grupul de

Accidentele pe trecerile de pietoni din municipiul Suceava par a nu se mai sfârși. După ce luni, un copil de 5 ani a murit fiind călcat de un BMW în Burdujeni, iar sâmbătă, pe 19 iulie o bătrână a fost accidentată grav de un autobuz TPL, marți, pe data de 22 iulie un bărbat de 26 de ani din comuna Vicovu de Jos a fost ținta imprudenței în trafic.

trecere de pietoni

Polițiștii suceveni au fost alertați la ora 12:50 despre un accident grav petrecut pe o trecere de pietoni, victima fiind acroșată de un autoturism condus de un bătrân de 81 de ani din municipiul Suceava.

În timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni de la intersecția bulevardului George Enescu cu Strada Narciselor, bărbatul de 26 de ani a fost lovit din plin de autoturismul marca Renault, iar echipajele medicale ajunse la fața locului au constat că pietonul a suferit fractură la un braţ, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că bătrânul de 81 de ani nu a consumat băuturi alcoolice.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat într-o conferinţă de presă că vor fi reîmprospătate marcajele rutiere din zonele cu treceri pentru pietoni, dar a atras atenţia că şi şoferii trebuie să circule cu viteză redusă în aceste zone, în special în apropierea unităţilor şcolare.


Intră acum și în grupul de