Acasă Actualitate Brindusel Nichitean intre Parlament si reformarea PD Suceava

Brindusel Nichitean intre Parlament si reformarea PD Suceava


Intră acum și în grupul de

Supranumit „tractorasul” pentru modul in care stie sa atraga spre PD electoratul, in special cel din mediul rural, Nichitean este considerat „omul orchestra” din organizatia judeteana Suceava a PD. Aceasta apreciere a fost dovedita, in urma cu o saptamina cind, in Biroul Permanent Judetean al partidului a obtinut de 2,5 ori mai multe voturi pentru candidatura la Parlament decit presedintele organizatiei judetene, Eugen Uricec.

A fost evidenta, in ultima perioada, cresterea popularitatii PD in judet in urma actiunilor electorale, in forta, conduse de Nichitean, care insa, fiind plasat pe un loc eligibil pentru Parlament se va ocupa, cu greu, de problemele organizatiei. Astfel, exista riscul ca, dupa alegerile parlamentare, munca sustinuta din ultima perioada a lui Nichitean sa fie afectata de absenta acestuia din teritoriu, in conditiile in care, membrii PD, in special din mediul rural, erau obisnuiti sa lucreze in permanenta cu Nichitean.



Din aceste considerente, Nichitean trebuie sa se gindeasca daca, in situatia in care va fi parlamentar, va reusi sa pastreze acceasi legatura cu organizatiile locale ale PD Suceava si unitatea acestora, sau daca va fi nevoit sa renunte la functia de deputat pentru a continua reformarea PD Suceava.

O alta varianta este ca Nichitean sa gaseasca o persoana din sinul partidului, cu putere mare de munca si disponibilitate care sa preia, cu acelasi succes, activitatea sa de pina acum.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version