Casa unei batrane a ars intr-un incendiu provocat de un aragaz defect. Femeia a avut un atac de panica si a fost nevoie de interventia medicilor SMURD


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 77 de ani a suferit un atac de panică dupa ce casa în care locuia, anexele gospodărești și construcțiile din lemn din apropiere au luat foc într-un puternic incendiu cauzat de flacăra provenită de la un aragaz cu defecţiuni.

Incendiu bogdaneasa falcari ISU pompieri2

Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni şi lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Mălini şi Cornu Luncii au intervenit, marți, cu şase autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei bătrâne din comuna Mălini, a informat ISU Suceava.

Potrivit acestora, la sosirea echipajelor, ardeau casa şi anexele gospodăreşti, construcţii din lemn, existând pericolul de propagare la două locuinţe învecinate.

Proprietara a suferit un atac de panică, iar pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical. Cu toate acestea, femeia a refuzat transportul la spital.

Au ars casa pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 25 de metri pătraţi, un perete de la adăpostul de animale pe 20 de metri pătraţi şi bunuri casnice. Focul a degradat aproximativ 600 de kilograme de furaje.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:05, după aproximativ trei ore, iar echipajele de intervenţie au salvat adăpostul de animale şi cele două case învecinate, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de