Firme de software romanesti la tirgul TECHXNY 2004 deschis la New York


Intră acum și în grupul de

Evenimentul expozitional ofera celor peste 250 de expozanti posibilitatea de a prezenta cele mai noi produse si solutii pentru securizare, inmagazinare de date, configurare retele, telecomunicatii, hardware, software, managementul bazelor de date si al documentelor, tehnologie digitala si wireless, Internet/Intranet.

Organizatorii apreciaza ca targul va fi vizitat de peste 25.000 de specialisti din domeniul IT, atat din SUA, cat si din alte tari.

La editia din acest an, TECHXNY 2004 este axat pe 4 sectiuni: TECHXNY, CETEX, Outsource World si BPO Connections.

Romania participa, pentru a doua oara consecutiv, la sectiunea Outsource World, cu un pavilion national, organizat de Ministerul Economiei si Comertului si firma IDM Tour, in colaborare cu Biroul Consilierului Economic din cadrul Consulatului General al Romaniei la New York. Alaturi de tara noastra mai sunt prezente cu pavilion national si Argentina, Dubai, Filipine, India si Republica Ceha.

Pavilionul romanesc, cu o suprafata de 80 mp, gazduieste 17 firme din domeniul software: Akela Informatique, AROBS, BIS, COMSYS, Design My Software, ECSTEND Software, EWIR, Genesys Software Romania, INDACO Systems, ITC Networks, ITC, Kondiment Solutions, Magic Solutions, ROMSOFT, SOFTWIN, Total Soft si UTI Systems.

In cadrul actiunilor de promovare, menite sa marcheze prezenta romaneasca la TECHXNY 2004, miercuri 6 octombrie 2004, au avut loc doua prezentari ale reprezentantilor romani, privind societatea informationala si facilitatile acordate de guvern pentru dezvoltarea sectorului IT&C din Romania.


Intră acum și în grupul de