UNPR Suceava are talent fotbalistic! Tinerii progresisti au castigat “Cupa Partidelor politice la Minifotbal”


Intră acum și în grupul de

UNPR Suceava a câştigat cea de a treia ediţie a “Cupei Partidelor politice la Minifotbal”, desfăşurată sâmbătă, 2 august, la baza sportivă Sport Resort din Suceava.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei de Tineret UNPR Suceava, Florin Marciuc, competiţia s-a defăşurat într-un adevărat spirit de fair play.

cupa cartierelor (2)

„Echipa UNPR Suceava şi-a asigurat locul I şi trofeul, în urma victoriilor 4-3 contra celor de la PSD şi 4-0 contra celor de la PDL. Un meci încins şi plin de dramatism a fost cel dintre PDL şi PSD încheiat la final 4-4, după ce la pauză PDL conducea cu 3-0. Locul II a fost obţinut de PSD Suceava, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipa PDL Suceava”, a declarat Marciuc.

El a precizat că titlul de cel mai bun jucător a fost obţinut de Cosmin Haidău de la UNPR Suceava, premii individuale obţinând şi Robert Şrőder de la PSD Suceava şi Alexandru Ioachimciuc (PDL Suceava).

Liderul Organizaţiei de Tineret UNPR Suceava a mai menţionat că arbitrajul a fost foarte bun, fiind asigurat de arbitrul Bogdan Conţ.

cupa cartierelor

„Mişcare, voie bună, spirit competitiv care a reuşit să trezească orgolii sportive, au fost unele dintre ingredientele care au dus la o zi perfectă şi la un spectacol fotbalistic. UNPR Suceava a creat cadrul prielnic desfăşurării acestei competiţii demonstrând încă o dată că rămâne fidel promovării sportului sucevean”, a ţinut să sublinieze Florin Marciuc.

 


Intră acum și în grupul de