Acasă Actualitate UNPR Suceava are talent fotbalistic! Tinerii progresisti au castigat “Cupa Partidelor politice...

UNPR Suceava are talent fotbalistic! Tinerii progresisti au castigat “Cupa Partidelor politice la Minifotbal”


Intră acum și în grupul de

UNPR Suceava a câştigat cea de a treia ediţie a “Cupei Partidelor politice la Minifotbal”, desfăşurată sâmbătă, 2 august, la baza sportivă Sport Resort din Suceava.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei de Tineret UNPR Suceava, Florin Marciuc, competiţia s-a defăşurat într-un adevărat spirit de fair play.



cupa cartierelor (2)

„Echipa UNPR Suceava şi-a asigurat locul I şi trofeul, în urma victoriilor 4-3 contra celor de la PSD şi 4-0 contra celor de la PDL. Un meci încins şi plin de dramatism a fost cel dintre PDL şi PSD încheiat la final 4-4, după ce la pauză PDL conducea cu 3-0. Locul II a fost obţinut de PSD Suceava, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipa PDL Suceava”, a declarat Marciuc.

El a precizat că titlul de cel mai bun jucător a fost obţinut de Cosmin Haidău de la UNPR Suceava, premii individuale obţinând şi Robert Şrőder de la PSD Suceava şi Alexandru Ioachimciuc (PDL Suceava).

Liderul Organizaţiei de Tineret UNPR Suceava a mai menţionat că arbitrajul a fost foarte bun, fiind asigurat de arbitrul Bogdan Conţ.

„Mişcare, voie bună, spirit competitiv care a reuşit să trezească orgolii sportive, au fost unele dintre ingredientele care au dus la o zi perfectă şi la un spectacol fotbalistic. UNPR Suceava a creat cadrul prielnic desfăşurării acestei competiţii demonstrând încă o dată că rămâne fidel promovării sportului sucevean”, a ţinut să sublinieze Florin Marciuc.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version