Un ucrainean depistat in Vama Siret conducand un Renault Trafic furat din Belgia


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat la intrarea în ţară un autoturism marca Renault Trafic, în valoare de peste 31.000 lei care figura în bazele de date ca fiind furat.

renault trafic

Astfel, luni,  în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în România Anatoliy K., cetăţean ucrainean,  în vârstă de 68 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Renault, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

La efectuarea formalităţilor pentru a intra în ţară poliţiştii de frontieră au constatat faptul că proprietarul autoturismului este Valeria K., cetăţean ucrainean, în vârstă de 54 ani, care se afla ca pasager în maşină.

Totodată, la verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul figura ca semnalat furat, alerta fiind introdusă de autorităţile belgiene.

Proprietara maşinii a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat furat, ca l-a cumpărat din Ucraina şi nu ştia că face obiectul unei infracţiuni.

Maşina, în valoare de aproximativ 31.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.


Intră acum și în grupul de