Grav accident la Poiana Stampei. Microbuz cu pasageri din Cernauti care se intorceau din Franta s-a rasturnat. Soferul a murit


Intră acum și în grupul de

Un microbuz Peugeot înmatriculat în Franţa în care se aflau cetăţeni din Cernăuţi şi cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, dar care locuiesc în Cernăuţi, care se întorceau în vacanţă acasă s-a răsturnat miercuri seara într-o curbă, în zona localităţii sucevene Poiana Stampei.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de vreme cu ploaie.

Pasagerii microbuzului au ieşit din maşina răsturnată având leziuni uşoare, trei dintre ei mai grave, dar şoferul a fost încarcerat.

Echipajul SMURD Câmpulung Moldovenesc, ambulanţe din Vatra Dornei şi trei ambulanţe din Bistriţa Năsăud, s-au deplasat în zonă pentru a oferi primul ajutor.

Şoferul a fost scos din autovehiculul răsturnat şi i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi se fac manevre de resuscitare, dar nu a supravieţuit.

Tot la faţa locului au primit îngrijiri medicale şi trei pasageri.

În microbuz se aflau doi pasageri din Marginea cu dublă cetăţenie  care nu au suferit leziuni şi cinci pasageri din Cernăuţi, trei dintre ei necesitând îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de