Termica SA neeligibila la licitatia pentru distributie si transport a energiei termice. Negocierile continua cu Termonet


Intră acum și în grupul de

Oferta societăţii de termoficare a Sucevei, Termica SA, a fost declarată neeligibilă la licitaţia organizată joi de Primăria Suceava pentru stabilirea firmei care se va ocupa de transportul şi distribuţia agentului termic în municipiu.

Negocierile vor continua cu celălalt competitor, Termonet SRL.

ovidiu doroftei2

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, a declarat în cursul zilei de joi, după prima fază a selecţiei de oferte, că oferta Termica SA Suceava a fost declarată neeligibilă.

„Termica nu s-a calificat. Avea certificat fiscal cu datorii”, a explicat Ovidiu Doroftei.

El a menţionat că în aceste condiţii se va continua procedura cu Termonet SRL, urmând să fie deschisă oferta tehnică şi financiară, analizată, după care se vor derula negocieri.

Viceprimarul Doroftei a adăugat că se speră ca în urma acestei proceduri să fie stabilit noul operator al municipiului Suceava pentru transportul şi distribuţia agentului termic.

Termonet SRL Suceava este o firmă constituită prin asocierea Adrem Invest, principalul acţionar al Bioenergy, firma care produce agentul termic, precum şi Elsaco Botoşani.

 


Intră acum și în grupul de