Noaptea mintii: Un sucevean a inlocuit numerele provizorii exprirate germane cu numere expirate din Romania


Intră acum și în grupul de

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, în timp ce acţiona pe DJ 177C, pe raza localităţii Capu Câmpului, a oprit pentru control autoutilitara cu numărul de înmatriculare provizoriu, condusă de un bărbat de 23 ani, din comuna Păltinoasa.

 

În urma verificărilor efectuate în baza de date a poliţiei s-a stabilit că numerele de înmatriculare provizorii au fost atribuite unui alt autoturism şi sunt expirate din data de 28 ianuarie 2014.

 

Şoferul a declarat că autoutilitara a fost achiziţionată în acel moment de la un cetăţean din comuna Valea Moldovei, acesta spunându-i că autoutilitara a fost cumpărată din Germania, având numere de înmatriculare provizorii atribuite de autorităţile germane, însă care sunt expirate, fapt pentru care nu poate circula.

 

Cu toate acestea, bărbatul de 23 de ani a luat decizia de a înlocui numerele de înmatriculare provizorii germane cu un set de plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii atribuite de autorităţile române altui autovehicul şi a căror termen de valabilitate era expirat.

ACCIDENT - BUZAU

Întrucât şoferul nu a putut prezenta nici un document, deoarece tranzacţia nu a fost finalizată, vechiul proprietar neînmânându-i nici un document aparţinând autoutilitarei, urmează a se efectua verificări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei autovehiculului şi provenienţa acestuia.

 

În acest caz s-a deschis un dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de