In cinci zile, doi tineri din Radauti au furat 10.000 de lei din automatele de cafea


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Rădăuți, autorii a 24 de furturi din automatele de cafea, au fost prinși de polițiști, a informat IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, în urma activităților întreprinse de polițiștii din Rădăuţi, luni, 11 august, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea mai multor furturi din automatele de cafea.

automat cafea

În perioada 07-11 august, un tânăr de 20 ani și o minoră de 15 ani, ambii din Rădăuți au comis 24 de furturi din automatele de cafea, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 lei.

Tânărul de 20 de ani a fost introdus în arestul IPJ Suceava, fiind reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Față de minoră, polițiștii efectuează cercetări pentru complicitate la infracțiunile de furt calificat, aceasta urmând a fi prezentată Serviciului de Medicină Legală Suceava, pentru efectuarea unei expertize neuro-psihiatrice în vederea stabilirii discernământului.


Intră acum și în grupul de