FOTO Biciclistele din Suceava au intors toate privirile trecatorilor! Vezi cum au pedalat in fuste in cadrul unui eveniment in premiera!


Intră acum și în grupul de

Cele mai curajoase bicicliste din Suceava au arătat că pot fi în același timp sportive, dar și foarte feminine. Miercuri seară și-au dat întâlnire în fața Casei de Cultură și au organizat spontan un traseu de plimbare pe biciclete.

Au pornit de la Casa de Cultură, au trecut pe la autogară, de acolo au mers spre Cetatea Zamca, unde au făcut o oprire. Traseul a continuat de pe Zamca spre stația de autobuz de la Mobilă, au mers prin fața Stației de salvare de la spital, apoi prin parcul de la Universitate și s-au întors în centru, la Casa de Cultură.

„Fustițe pe bicicletă”, acțiunea inițiată de una dintre membrele Clubului Sportiv Suceava Pedalează, Irina Liteanu, a mobilizat peste 30 de doamne și domnișoare.

Acestea și-au ornat bicicletele cu flori culese din grădină, iar vestimentația aleasă a fost constituită din fuste și rochii vaporoase, iar în picioare au încălțat cele mai comode sandale. Unele participante, mai curoajoase din fire, au purtat chiar și platforme cu toc.

Evenimentul, în premieră pentru orașul Suceava, a stârnit curiozitatea trecătorilor, dar mai ales a întors toate privirile domnilor.

La acțiunea dedicată doamnelor și domnișoarelor au luat parte și domni, aceștia au însoțit grupul biciclistelor pe tot traseul și le-au dat un plus de siguranță.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO


Intră acum și în grupul de