Senatorul PSD de Suceava Gheorghi Prisacaru candideaza in alt judet


Intră acum și în grupul de

Acest lucru a fost confirmat, vineri, intr-o conferinta de presa de presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza. „Nu cunosc amanunte, insa am auzit ca e pe un loc eligibil in alt judet”, a declarat Mirza.

Prisacaru, aflat la al doilea mandat de parlamentar detine in prezent mai multe functii printre care cele de presedinte al Comisiei de politica externa din Senat si raportor al Romaniei la APCE. El a obtinut, in urma alegerilor preliminare din PSD Suceava locul al treilea pe lista, la o diferenta de 700 de voturi de seful Inspectoratului Scolar General al judetului, Mihai Vitcu, clasat pe locul doi, dupa presedintele executiv al PSD, Octav Cozminca. Pe listele definitive insa prezentate marti de PSD, Ghiorghi Prisacaru figura pe pozitia a patra pe lista pentru Senat, pe locul al doilea fiind plasat reprezentantul PUR, Constantin Gheorghe. Mirza a declarat, vineri, ca parlamentarii PSD de Suceava care nu au obtinut un loc eligibil vor fi sprijiniti sa obtina posturi „potrivit calificarii si pregatirii lor”.

El a aratat ca in aceasta situatie se afla senatorul Radu Mihai Pricop si deputatul Dorel Petru Craciun. Un alt deputat PSD de Suceava, Cristian Dumitrescu, care a candidat in alegerile interne pentru un loc pe listele PSD Buzau pentru Senat, dar nu a obtinut un loc eligibil, a fost inscris pe locul al treilea pe lista PSD Vrancea pentru Camera Deputatilor.


Intră acum și în grupul de