Accident cu cinci masini la un semafor din Gura Humorului. Vezi cate persoane au fost ranite


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate cinci autoturisme a avut loc duminică după-amiază pe B-dul Bucovina din oraşul Gura Humorului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava,  din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 17.15, un bărbat de 35 ani, din municipiul Suceava,  în timp ce conducea autoturismul, datorită nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 47 ani, din judeţul Iaşi, care staţiona în coloană de autovehicule oprită în dreptul semaforului electric destinat autovehiculelor care indica culoarea roşie.

În urma impactului, autovehicul oprit regulamentar a fost proiectat în alt autoturismul, condus de un bărbat de 35 ani, din municipiul Bucureşti, pe care l-a proiectat la rândul său în autoturismul, condus de un tânăr de 29 ani, din municipiul Iaşi și care, a tamponat autoturismul condus de un bărbat de 34 ani, din localitate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 64 ani, din municipiul Bucureşti, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani, din Bucureşti, care s-a prezentat la spital pentru îngrijirii medicale și care, nu a rămas internată.

 Toţi cei cinci conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în toate cazurile, după care conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de