Un barbat grav ranit dupa un accident produs in Fratautii Vechi, fiind lovite patru masini
Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Frătăuţii Vechi a fost grav rănit luni seara şi a fost internat în Spitalul Judeţean Suceava în secţia Neurochirugie-ATI, cu lovituri la cap şi piept,  după ce maşina în care se afla a lovit un autoturism parcat în afara carosabilului care apoi a lovit alte două autoturisme parcate în zonă.

IPJ Suceava a informat, marţi, că un bărbat de 47 de ani conducea luni seara pe DJ 178 F, în localitatea Frătăuţii Vechi, un autoturism , pe fondul stării de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un autoturism ce era parcat în afara carosabilului pe podeţul unui imobil.

ambulanta2

Autoturismul parcat a fost proiectat la rândul său în alte două autoturisme parcate în aceeaşi zonă.

În urma accidentului un bărbat de 56 de ani pasager în maşină a fost rănit şi transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Rănitul a fost transferat în jurul orei 22.30 la SJU Suceava după ce medicii au constatat că starea de sănătate s-a agravat.

Şoferul maşinii a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a refuzat totodată şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Rădăuţi.

loading...