Un barbat grav ranit dupa un accident produs in Fratautii Vechi, fiind lovite patru masini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Frătăuţii Vechi a fost grav rănit luni seara şi a fost internat în Spitalul Judeţean Suceava în secţia Neurochirugie-ATI, cu lovituri la cap şi piept,  după ce maşina în care se afla a lovit un autoturism parcat în afara carosabilului care apoi a lovit alte două autoturisme parcate în zonă.

IPJ Suceava a informat, marţi, că un bărbat de 47 de ani conducea luni seara pe DJ 178 F, în localitatea Frătăuţii Vechi, un autoturism , pe fondul stării de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un autoturism ce era parcat în afara carosabilului pe podeţul unui imobil.

ambulanta2

Autoturismul parcat a fost proiectat la rândul său în alte două autoturisme parcate în aceeaşi zonă.

În urma accidentului un bărbat de 56 de ani pasager în maşină a fost rănit şi transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Rănitul a fost transferat în jurul orei 22.30 la SJU Suceava după ce medicii au constatat că starea de sănătate s-a agravat.

Şoferul maşinii a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a refuzat totodată şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de