Batrana din Suceava, inselata cu peste 10.000 de lei de un fals angajat al unei firme de telefonie


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 77 de ani din municipiul Suceava a fost înşelată cu peste 10.000 de lei de un fals angajat al unei firme de telefonie.

Potrivit IPJ Suceava, victima a seizat marţi dimineaţă Poliţia despre faptul că, a fost înşelată cu suma de 10.495 lei de persoane necunoscute, care au pretins că sunt angajaţii unei firme de telefonie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 05.08.2014, în intervalul orar 11.00- 11.30, victima a fost contactată pe telefon fix de un bărbat care a pretins că este angajat al unei firme de telefonie şi este câştigătoarea unui premiu în valoare de 9.000 euro, însă trebuie să trimită suma de 10.000 lei, pentru diverse taxe.

telefon fix

Ulterior, persoana vătămată a contactat o rudă, care a trimis suma de 10.000 lei de la o agenţie bancară și a plătit și taxele aferente tranzacției.

 În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de ,, înşelăciune’’, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de