Inca o suceveanca inselata prin metoda „accidentul”. Vezi cat a platit o femeie din Darmanesti unui fals avocat


Intră acum și în grupul de

Postul de poliţie Dărmănești a fost sesizat miercuri, la amiază, de o femeie de 37 ani,  din localitate, despre faptul că a fost înșelată cu suma de 6.000 euro, a informat IPJ Suceava.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că miercuri, ora 11.40,  femeia a fost apelată pe telefonul fix de o persoană de sex masculin care s-a prezentat ca fiind avocat, transmițându-i acesteia faptul că soțul ei a avut un accident de circulație cu victime și pentru a evita arestarea, trebuie să plătească victimelor 3.000 euro.

BANI

Astfel, partea vătămată s-a întâlnit cu presupusul avocat în centrul satului Măriței și i-a înmânat suma de 3.000 euro, iar după circa 10 minute,  a fost sunată din nou de acesta, cei doi s-au reîntâlnit în același loc, ocazie cu care femeia i-a mai înmânat încă 3.000 euro.

În cauză se efectuează cercetări față de autori necunoscuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordaţi  prin această metodă şi să nu dea curs unor astfel de solicitări.

„În cazul în care aveţi suspiciuni cu privire la faptul că sunteţi înşelaţi apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!”, transmit poliţiştii.


Intră acum și în grupul de