INFORMARE

Aceasta informare este efectuata de catre DIRECTIA SILVICA SUCEAVA, cu sediul in mun. Suceava, str. 1 Mai nr. 6, ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa SIRET – SGA Suceava (str. Universitatii nr. 48, Suceava), Aviz de Gospodarirea Apelor pentru realizarea urmatoarelor lucrarilor:
– “Refacere pod pe Drumul forestier Barnarel, hm 40+00” – din cadrul Ocolului Silvic Crucea, localitatea Crucea, judetul Suceava;
– “Refacere si reabilitare pod pe Drumul forestier Valea Poienii, hm 50+50” – din cadrul Ocolului Silvic Dolhasca, localitatea Dolhasca, judetul Suceava;
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodarirea Apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Totodata persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului si la SGA Suceava dupa data de 25.08.2014.