Vicepremierul Dragnea va semna la Suceava 56 de contracte de finantare prin PNDL si va preda cheile celor 16 microbuze scolare repartizate judetului


Intră acum și în grupul de

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, se va afla vineri, la Suceava.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, la ora 17.00, Dragnea  va sustine o conferinta de presa la Consiliul Judeţean si va semna: includeri la finantare pentru 56 de localitati, prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare totala de 8 milioane de lei.

dragnea, nechifor si sinescu 2

La ora 18.00, vicepremierul va participa la predarea celor 16 microbuze scolare repartizate judetului Suceava, din primul lot de 600 de microbuze achizitionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Totodata, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Suceava va beneficia de o autospeciala pentru interventie si salvare de la inaltime, achizitionata prin Programul Operational Regional 2007-2013.


Intră acum și în grupul de