Speriati de politisti, doi contrabandisti au abandonat masina si au luat-o la fuga


Intră acum și în grupul de

Cu musca pe caciulă, doi contrabandiști au abandonat mașina plină cu țigări și au luat-o la fugă, fiind speriați de o patrulă a poliției din Vicovu de Sus.

contrabanda tigari

Vineri, 22 august, în jurul orei 16.40, polițiștii rutieri au gonit pe străzile din orașul Vicovu de Sus pentru a prinde în trafic un șofer al unei mașini înmatriculate în Marea Britanie și pasagerul din partea stângă față.

Șoferul de 22 de ani nu s-a lăsat intimidat de polițiștii care îl urmăreau cu semnalele acustice și luminoase și a accelerat, intrând pe o stradă lăturalnică. Văzând că nu mai are scăpare, a oprit mașina, iar împreună cu pasagerul din interior a coborât și au luat-o la fugă, abandonând autoturismul plin cu țigări de contrabandă.

În urma verificărilor mașinii, polițiștii au descoperit 5.978 de pachete de țigări cu timbru fiscal emis de Republica Ucraina, în valoare de aproximativ 60.000 lei.

Atât țigările de contrabandă, cât și autoturismul de aproximativ 1.500 de euro au fost confiscate, iar cercetările în acest caz continuă pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă în formă agravantă” față de autori, a informat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de