Sofer inconstient! Vezi cum a reusit un barbat care se intorcea de la o nunta sa intre cu masina in “Zidul Mortii”

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna suceveană Drăgoiești, care se întorcea de la o nuntă, s-a izbit luni dimineaţă cu maşina în pilonul unui pod al şoselei de centură a municipiului Suceava, supranumit “Zidul Morţii”, după ce în locul respectiv s-au produs mai multe accidente soldate cu patru morţi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după ce a participat la o nuntă organizată la un restaurant din comuna Șcheia, bărbatul s-a urcat luni dimineaţă, la ora 04.50, la volanul autoturismului staționat în parcarea restaurantului, iar la ieșire, a intrat în coliziune cu un autocar oprit pe calea de acces către parcare.

separatoare dn 17 zidul mortii

 În urma evenimentului, bărbatul a scos plăcuțele cu numărul de înmatriculare, s-a urcat la volan și a condus autoturismul spre ieșirea din comuna Șcheia, pe direcția Șcheia – Gura Humorului, pe DN 17, unde a intrat în coliziune frontală cu pilonul care susține varianta ocolitoare, avariind autoturismul.

Deşi prezenta leziuni, conducătorul auto a refuzat să-i fie acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a fost condus la spital unde de asemenea a refuzat să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, mai precizează sursa citată.