Sofer inconstient! Vezi cum a reusit un barbat care se intorcea de la o nunta sa intre cu masina in „Zidul Mortii”


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna suceveană Drăgoiești, care se întorcea de la o nuntă, s-a izbit luni dimineaţă cu maşina în pilonul unui pod al şoselei de centură a municipiului Suceava, supranumit „Zidul Morţii”, după ce în locul respectiv s-au produs mai multe accidente soldate cu patru morţi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după ce a participat la o nuntă organizată la un restaurant din comuna Șcheia, bărbatul s-a urcat luni dimineaţă, la ora 04.50, la volanul autoturismului staționat în parcarea restaurantului, iar la ieșire, a intrat în coliziune cu un autocar oprit pe calea de acces către parcare.

separatoare dn 17 zidul mortii

 În urma evenimentului, bărbatul a scos plăcuțele cu numărul de înmatriculare, s-a urcat la volan și a condus autoturismul spre ieșirea din comuna Șcheia, pe direcția Șcheia – Gura Humorului, pe DN 17, unde a intrat în coliziune frontală cu pilonul care susține varianta ocolitoare, avariind autoturismul.

Deşi prezenta leziuni, conducătorul auto a refuzat să-i fie acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a fost condus la spital unde de asemenea a refuzat să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de