Aproape 16.000 de pachete de tigari de contrabanda si 3 masini confiscate in urma unei perchezitii la Straja


Intră acum și în grupul de

În urma unui mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Rădăuți, poliţişti din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, au descins, marți, în jurul orei 13.00, la o gospodărie din comuna suceveană Straja.

tigari contrabada1

Imobilul format din mai multe corpuri și în care locuiesc trei familii, se află în proprietatea unei tinere de 25 de ani, aceasta fiind identificată de polițiști la domiciliu.

În urma percheziției, au fost găsite 15.990 pachete de țigări cu timbru fiscal emis în Ucraina, în valoare de aproximativ 160.000 lei, ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, polițiștii au indisponibilizat trei autoturisme înmatriculate în străinătate, în valoare de aproximativ 8.000 de euro. Pe lângă acestea, au mai găsit două telefoane mobile, o sumă de bani și alte mijloace de probă ce urmează a fi folosite în instrumentarea cazului. Valoarea totală a bunurilor ridicate de polițiști se ridică la aproximativ 200.000 de lei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei și tragerea lor la răspundere penală, a informat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de