Patru raniti la Iacobeni, dupa ce o autoutilitara a intrat in autoturismul cu care acestia se deplasau regulamentar


Intră acum și în grupul de

Două femei au fost rănite grav, iar doi bărbaţi s-au ales cu răni uşoare, după ce o autoutilitară a intrat în maşina cu care aceştia se deplasau, pe raza comunei sucevene Iacobeni.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judetean Suceava, miercuri, în jurul orei 15.25, pe DN 17, în interiorul localităţii  Iacobeni, un bărbat de 28 ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea autoutilitara, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum umed, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 29 ani, din judeţul Satu Mare.

ambulanta2

 În urma  impactului a rezultat rănirea gravă a  două femei, una de 25 ani şi cealaltă de 54 ani și rănirea uşoară a unui bărbat de 56 ani, pasageri, precum și a conducătorului auto de 29 de ani, toți din judeţul Satu Mare.

 Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de