Un barbat din Marginea a vrut sa se razbune pe politistul care l-a oprit in trafic, dar a ajuns in arest


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna suceveană Marginea a crezut că poate să îi ceară socoteală unui agent de Poliție de pe raza comunei în care locuiește, pentru că l-a oprit în trafic pentru un control de rutină și a ajuns  în arestul Poliției.

politie urmarire

Toată povestea a început sâmbătă, 23 august, în jurul orei 11.10, când bărbatul de 50 de ani care conducea o autospecială a fost oprit de un echipaj de poliție din Marginea și a avut o atitudine recalcitrantă față de oamenii legii. Ulterior, peste trei zile, bărbatul a luat hotărârea ca împreună cu un alt localnic, de 39 de ani, să îl urmărească pe polițist în momentul în care plecă de la serviciu și ajunge la domiciliu, pentru a se răzbuna.

Când polițistul din Marginea a ajuns în fața casei în care locuiește, din autovehiculul condus de bărbatul de 50 de ani a coborât cea de-a doua persoană care a început să adreseze injurii şi ameninţări cu moartea și incendierea locuinței, dar fără a agresa fizic.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, competent în cercetarea cauzei, cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj. Față de  bărbatul de 50 de ani s-a luat măsuri reținerii pentru 24 ore pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la ultraj, însă aceasta a avut un atac de panică, fapt pentru care a fost transportat la spital, dar fiind declarat apt medical, a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava. Totodată, cercetările continuă și în vederea identificării bărbatului de 39 de ani, autor al infracțiunii de ultraj.


Intră acum și în grupul de