Acasă Actualitate Un barbat din Marginea a vrut sa se razbune pe politistul care...

Un barbat din Marginea a vrut sa se razbune pe politistul care l-a oprit in trafic, dar a ajuns in arest


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna suceveană Marginea a crezut că poate să îi ceară socoteală unui agent de Poliție de pe raza comunei în care locuiește, pentru că l-a oprit în trafic pentru un control de rutină și a ajuns  în arestul Poliției.

politie urmarire



Toată povestea a început sâmbătă, 23 august, în jurul orei 11.10, când bărbatul de 50 de ani care conducea o autospecială a fost oprit de un echipaj de poliție din Marginea și a avut o atitudine recalcitrantă față de oamenii legii. Ulterior, peste trei zile, bărbatul a luat hotărârea ca împreună cu un alt localnic, de 39 de ani, să îl urmărească pe polițist în momentul în care plecă de la serviciu și ajunge la domiciliu, pentru a se răzbuna.

Când polițistul din Marginea a ajuns în fața casei în care locuiește, din autovehiculul condus de bărbatul de 50 de ani a coborât cea de-a doua persoană care a început să adreseze injurii şi ameninţări cu moartea și incendierea locuinței, dar fără a agresa fizic.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, competent în cercetarea cauzei, cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj. Față de  bărbatul de 50 de ani s-a luat măsuri reținerii pentru 24 ore pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la ultraj, însă aceasta a avut un atac de panică, fapt pentru care a fost transportat la spital, dar fiind declarat apt medical, a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava. Totodată, cercetările continuă și în vederea identificării bărbatului de 39 de ani, autor al infracțiunii de ultraj.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version