Servicii medicale de laborator externalizate in Radauti si Cimpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Laboratorul de analize medicale din Spitalul Radauti a fost inaugurat, joi, in prezenta reprezentantilor autoritatilor locale si judetene, conducerilor Directiei de Sanatate Publica si Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Suceava, precum si ai reprezentantilor firmei care a preluat acest serviciu.

Directorul coordonator al Laboratoarelor de analize medicale din Spitalele Radauti, Cimpulung Moldovenesc si Suceava, Adrian Oprea a declarat, joi, ca investitia de la Radauti a fost de patru miliarde de lei , iar prin dotarea cu aparatura medicala performanta si prin instruirea personalului medical, calitatea serviciilor oferite de acest laborator este aceeasi cu cea din celelalte laboratoare ale firmei Synevo .Oprea a spus ca activitatea noului Laboratorul de analize medicale din Spitalul Radauti a inceput din data de 11 octombrie pentru pacientii spitalului, iar din 13 octombrie si pentru pacientii din ambulatoriu .

El a spus ca pentru populatia asigurata din Radauti in acest laborator se efectueaza si gratuit , incepind din luna noiembrie, analize medicale , in ambulatoriu, dupa ce a fost incheiat contractul de furnizare servicii medicale cu CJAS Suceava, suma alocata fiind de 150 milioane de lei pentru lunile noiembrie si decembrie.

In cursul zilei de vineri va fi inaugurat si Laboratorul de analize medicale Synevo din Spitalul Municipal Cimpulung Moldovenesc , cheltuielile pentru amenajarea spatiului si dotarea cu aparatura fiind de trei miliarde de lei. Cei 14 angajati ai acestui laborator au efectuat cursuri de instruire in Laboratorul Spitalului de Urgenta din Suceava.

Cele doua laboratoare din Radauti si Cimpulung Moldovenesc sint interconectate cu cel din Suceava .


Intră acum și în grupul de