Banda de hoti din Radauti, prinsa in flagrant de politisti


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 20 și 27 de ani și o minoră de 15 ani au fost prinși în flagrant, în noaptea de duminică spre luni, de poliţiştii Birourilor investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuţi, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un bar.

arestat gratii

Potrivit unui comunicat al Poliției, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în aceeaşi noapte, persoanele suspecte au pătruns prin efracție și în sediul unei societăți comerciale şi a unui magazin din localitate.

În baza probatoriului, cei doi tineri de 20 şi 27 de ani, împreună cu un alt minor de 16 ani, din municipiul Rădăuţi, a cărui activitate infracţională a fost documentată ulterior flagrantului, au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, polițiștii au stabilit că tinerii făceau parte dintr-o grupare, suspecţi de săvârşirea faptelor fiind și alţi doi minori, de 14 şi 15 ani, ambii din municipiul Rădăuţi. Acestora li s-a probat comiterea a 15 furturi din societăţi comerciale, aducând un prejudiciu în valoare de aproximativ 19.000 lei.

Polițiștii au reușit să recupereze bunuri în valoare de 5.000 lei, iar cei patru minori vor fi prezentați pentru expertizare psihologică în vederea stabilirii discernământului. Totodată, persoanele suspecte de comiterea faptelor  au fost reţinute şi  introduse în arestul  I.P.J. Suceava, se mai precizează în comunicatul transmis.


Intră acum și în grupul de