Alianta PNL-PD sustine ca Ion Iliescu este agentul electoral al PSD


Intră acum și în grupul de

„ Odata cu apropierea scrutinului pentru alegerile parlamentare si prezidentiale, seful statului a reluat seria vizitelor de lucru, incalcand din nou prevederile constitutionale”, se arata in comunicat.

In document se precizeaza ca desi s-a angajat ca va respecta legea, atat in ceea ce priveste implicarea sa in campania electorala, cat si atributiile de presedinte in exercitiu, Ion Iliescu a vizitat miercuri municipiul Barlad, alaturi de alti reprezentanti locali ai PSD.

„Presedintele Romaniei a incalcat inca o data litera si spiritul Legii Fundamentale, facand campanie electorala pentru partidul de guvernamant. Ion Iliescu a efectuat o evaluare partizana a guvernarii PSD, o apologie a Guvernului Nastase, a criticat oferta politica a Aliantei D.A. PNL-PD si a transmis locuitorilor indemnul de a-si acorda votul candidatii actualului partid de guvernamant”,se mai arata in comunicat.

Totodata, se mentioneaza ca Alianta D.A. PNL-PD considera ca Ion Iliescu „nu mai poate fi considerat presedintele tuturor romanilor”, ci „agentul electoral al PSD”, care „nu reprezinta interesele cetatenilor, ci ale clicii care a guvernat Romania in ultimii patru ani”.


Intră acum și în grupul de