Un politist aflat in timpul liber a prins in flagrant doua persoane care furau motorina


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați de 23, respectiv 24 de ani au fost prinși în flagrant, în timp ce încercau să fure motorină de la o mașină parcată în curtea unui imobil, în Vatra Dornei.

 politisti-noaptea997[1]Un polițist aflat vineri în timpul liber i-a observant pe cei doi, având un comportament suspect, și a solicitat de urgenţă sprijinul colegilor aflaţi în serviciu.

La fața locului a ajuns un echipaj mixt, care a identificat în imediata apropiere un autoturism înmatriculat în străinătate condus de un localnic de 24 ani, însoțit de un tânăr de 23 ani, din judeţul Botoșani.

IPJ Suceava a anunțat că în urma verificării mașinii, în portbagaj a fost identificată o canistră cu 20 de litri de motorină, iar pe bancheta din spate un butoi în care se afla cantitatea de 10 litri de motorină. Luați la întrebări de către polițiști, cei doi au declarat că au sustras combustibilul în noaptea de 4 spre 5 septembrie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 24 de ani a condus autoturismul fără a deține permis de conducere, iar cu două nopți în urmă a mai sustras cantitatea de 100 de litri motorină de la o cisternă aparţinând unui bărbat de 54 ani, tot din Vatra Dornei, prejudiciul total fiind de 780 lei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis și a două infracțiuni de furt calificat, cei doi fiind reținuți de poliţişti pentru 24 de ore, a mai transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de