Remorca de 45.000 euro furată din Spania depistata în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat la intrarea în ţară o remorcă marca „Schmitz”, în valoare de  45.000 euro care figurează în bazele de date ca fiind furată din Spania.

Astfel, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat luni la prânz, pentru a intra în România, cetăţeanul bulgar S. Lazarov  în vârstă de 51 de ani, care conducea  un automarfar,  marca Man, ce tracta o remorcă marca „ Schmitz” înmatriculată în Bulgaria.

La efectuarea formalităţilor pentru intrarea în ţară şi în urma verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că remorca figurează ca fiind semnalată furată, din luna august 2014, alerta fiind introdusă de către autorităţile spaniole.

remorca

Cetăţeanul bulgar a declarat  poliţiştilor de frontieră că nu are cunoştinţă despre faptul că remorca face obiectul unei infracţiuni.

 

Drept urmare, remorca în valoare de 45.000 euro a fost indisponibilizată la sediul PTF Siret până la finalizarea cercetărilor, iar  cetăţeanului bulgar,   poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare  sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de tăinuire.


Intră acum și în grupul de