Un barbat a murit dupa ce a ramas blocat intr-o fantana alaturi de alte doua persoane


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a rămas blocat într-o fântănă, în localitatea Plăvălari.

spital suceava UPU

Sâmbătă seara, în timp ce un bărbat curăța o fântănă a rămas blocat în interior, în stare de inconştienţă, iar alte două persoane care au încercat să-i vină în ajutor, au rămas şi ele blocate, a anunțat ISU Suceava.

Până la sosirea Militarilor Detaşamentului de pompieri Suceava, un bărbat a fost scos de către localnici şi se afla întins pe pământ, în stare de inconştienţă. Victima și-a revenit la scurt timp, după ce echipa de intervenție i-a administrat oxigen şi medicaţie. Însă, pentru ceilalți doi bărbați blocați în fântână, pompierii au realizat un dispozitiv, iar unul dintre militari a intrat şi i-a extras, rând pe rând din fântână.

Victimele au fost preluate de paramedici şi, după ce au fost asistaţi medical, unul dintre bărbați şi-a revenit, însă pentru cel de-al doilea, care se afla în stop cardiorespirator, au început manevrele de resuscitare.

În ciuda manevrelor de salvare, medicii au declarat decesul tânărului de 24 de ani. Ceilalți doi bărbați, unul de 28 de ani și unul de 30 de ani, au scăpat cu viață, se mai arată în sursa citată.


Intră acum și în grupul de