Tanar din Liteni, intepat cu o furca in picior, in urma unui scandal la un bar

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din oraşul Liteni a ajuns duminică după-amiază la spital după ce a fost lovit cu un scaun peste corp şi înţepat cu o furcă în picior, în urma unui conflict cu alţi doi tineri.

Potrivit IPJ Suceava, Poliţia orașului Liteni, a fost sesizată duminică,  în jurul orei 16.30, despre faptul că în incinta unui bar de pe raza localității Roșcani, a avut loc un scandal.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 23 ani, din orașul Liteni, se afla la o masă împreună cu alte persoane consumând câte o bere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut un conflict spontan cu un localnic de 20 ani și un alt bărbat de 25 ani, din comuna Fântânele, aflați și ei în acel local.

furca-atac

Pentru a înceta scandalul,  tânărul de 23 de ani a ieșit afară pe terasă, moment în care, agresorul de 25 de ani l-a lovit cu un scaun peste corp, după care a fugit și a revenit, având asupra sa o furcă cu care a înțepat victima în piciorul drept, provocându-i leziuni.

Persoana agresată a fost preluată de un echipaj de ambulanţă și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără ca viața să-i fie pusă în pericol.

În cauză se efectuează cercetări față de agresor pentru comiterea infracțiunilor de ”tulburarea ordinii și liniștii publice” şi ”lovire sau alte violenţe”, iar faţă de tânărul de 20 de ani, pentru ”tulburarea ordinii și liniștii publice”.