Nechifor a deschis anul scolar si la Gradinita Speciala din Falticeni unde invata copii din mai multe judete


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a participat, luni dimineaţa,   la deschiderea anului şcolar şi la Grădiniţa Specială din Fălticeni.

Directorul instituţiei, prof. Elena Varganici a mulţumit pentru sprijinul administraţiei judeţene în pregătirea grădiniţei pentru noul an şcolar, fonduri pentru reparaţiile interioare, înlocuirea tâmplăriei, achiziţionarea de dotări.

nechifor gradinita (1)

Potrivit planului de şcolarizare, Grădiniţa Specială din Fălticeni va funcţiona în anul şcolar 2014-2015 cu un număr de 105 copii, cu dizabilităţi (de intelect, senzoriale, autism) din Fălticeni, dar şi din alte localităţi ale judeţului Suceava şi din judeţele învecinate.

Grădiniţa Specială funcţionează în Municipiul Fălticeni din anul 1955 şi este, din perspectiva serviciilor educative pe care le oferă, a treia instituţie de acest profil din România.

Grădiniţa are personalitate juridică şi dublă subordonare: Consiliul Judeţean Suceava pe linie bugetară şi Inspectoratul Şcolar Suceava pe linie educativă.


Intră acum și în grupul de