Lemne fara acte de provenienta, confiscate de politistii din Vama


Intră acum și în grupul de

 Poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, au oprit, marţi dimineaţă, în trafic pe DJ 176, din comuna Moldoviţa, satul Argel, un autovehicul condus de un bărbat de 35 ani, din localitate, se arată în Buletinul de presă transmis de IPJ Suceava.

Cu ocazia controlului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta cu autovehiculul aparţinând  unei societăţi comerciale din comuna Moldoviţa, material lemnos esenţă răşinoase pentru care nu avea aviz de însoţire, sau vreun alt document necesar transportului pe drumul public.

copaci taiati

„Autovehiculul a fost condus la sediul Ocolului Silvic Moldoviţa, unde după inventarierea efectuată de personalul silvic, s-a stabilit că  bărbatul a transportat cantitatea de 20,93 lemn rotund esenţă răşinoase, fără documente legale de transport”, precizează sursa citată.

IPJ Suceava mai informează că în cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a conducătorului auto conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 20,93 mc lemn rotund răşinoase în valoare de 4.000 lei, a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Moldoviţa.

Cercetările continuă în vederea stabilirii provenienţei materialului lemnos.

 


Intră acum și în grupul de